Prodej družstevního bytu 3+1 v Masarykových sadech v Českém Těšíně

cena v RK
Celkem 13 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
realitní makléř: Stanislava Hauerová
Phdr. Stanislava Hauerová
telefon: +420725996354
hauerova@reallia.cz

Prodej družstevního bytu 3+1 v Masarykových sadech v Českém Těšíně

cena v RK
Popis nemovitosti:

Chcete bydlet v centru města a zároveň mít klid? Ideálním místem k tomu jsou Masarykovy sady. S tímto krásným bytem v historické zástavbě si můžete užít oboje. Park Masarykovy sady se nachází v památkově zóně města Český Těšín a jedná se o druhy nejstarší park ve městě, který prošel zdařilou revitalizaci v roce 2010. Kromě krásných historických budov, nejstaršího domu ve městě, kostela Nejsvětějšího Srdce Ježíšova naleznete zde také velké dětské hřiště, spoustu zeleně, odpočinkových zón, kavárny, atd.
V této lokalitě nabízíme k prodeji nadstandartní byt 3+1 o velikosti 95m² ve druhém podlaží v původní historické zástavbě v budově z roku 1904. Třípodlažní historický dům, ve kterém se byt nachází, je se svou dominantou – půlkruhovým arkýřem s trojici obdélných trojdílných oken opravdu výjimečný.
Byt je velmi pěkně zrekonstruován podle návrhu designerského studia. Průvodní myšlenka rekonstrukce bytu jsou barvy trikolory – národní barvy červená, modrá a bíla. V tomto bytě se krásně prolínají tyto barvy a taktéž historické prvky s těmi moderními.
Dispozice: vstupujeme do zádveří, dále můžete projít do kuchyně, ložnice nebo vejít do prostorného obývacího pokoje s výškou stropu 3.5 m. V místnosti se o váš komfort bude starat také klimatizační jednotka. Pokračujeme dále do dětského pokoje, který je sice menší, ale díky realizaci nábytku na míru je tento prostor dobře využitý. V kuchyni je dostatek úložného prostoru. Veškeré spotřebiče vestavné (myčka, pračka, horkovzdušná trouba, lednice, digestoř s odsáváním ven, indukční deska), většina je kvalitní francouzské značky Brandt. K uložení potravin nebo dalšího vybavení slouží spíž. V koupelně s vyhřívanou dlažbou naleznete jak sprchový kout tak i vanu. Byt se prodává včetně zařízení. K jednotce patří dva sklepy.
Byt je vytápěn plynem. V roce 2022 byl instalován nový plynový kondenzační kotel vyšší třídy Immergas, který je ještě v záruce. Dům je samozřejmě napojený na vodovod a kanalizaci.
Koupi tohoto pěkného bytu v Masarykových sadech doporučujeme jednak z důvodu lukrativní lokality a velmi zdařilé rekonstrukce. Cena bytu je včetně vybavení. Byt je sice družstevní, ale jedná se o malé družstvo, které spravuje pouze tento dům.
Pro koupi bytu zajistíme kompletní realitní a právní servis. Pro další dotazy nebo pro sjednání prohlídky kontaktujte makléře.

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
2023-01-20
Typ bytu:
3+1
Operace:
Prodej
Vlastnictví:
Družstevní
Adresa:
Český Těšín
Masarykovy sady
Podlaží:
2. podlaží z 3 podlaží celkem
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Centrum obce
Komunikace:
Asfaltová
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 44' 54.343"N, 18° 37' 23.011"E