Prodej apartmánu v polských Beskydech, 55 km od českých hranic.

cena v RK
Celkem 15 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
realitní makléř: Stanislava Hauerová
Phdr. Stanislava Hauerová
telefon: +420725996354
hauerova@reallia.cz

Prodej apartmánu v polských Beskydech, 55 km od českých hranic.

cena v RK
Popis nemovitosti:

Jako jediná realitní kancelář v České republice Vám přinášíme novou, zajímavou investiční příležitost – prodej apartmánu v apartmánovém domě Bystra Park.
Apatmánový dům je umístěn v obci Bystra, poblíž známé lyžařské a rekreační obce Szczyrk, zároveň i poblíž města Bielsko-Biała. Pro obyvatele České republiky je zajímavé, že celý komplex se nachází 55 km od hraničního přechodu v Českém Těšíně (Chotěbuzi), v malebném prostředí polských Beskyd.
Apartmánový dům má 3 poschodí a nabízí 60 apartmánů, velikostně od cca 26 m2 do cca 90 m2.
V naší nabídce jsou jak apartmány k bydlení, popř. investiční apartmány (8% DPH), tak i komerční prostory pro provozování restaurace, nebo baru (23% DPH). K apartmánům navíc nabízíme i parkovací místa v podzemní garáží (40.000,–zlotých) a sklepy (12.000,–zlotých). Ke komerčním prostorům nabízíme parkovací místa před budovou, v ceně 20.000,– zlotých. Každý apartmán má balkon nebo předzahrádku.

V objektu budou navíc dostupné společné prostory jako je sauna s vířivou vanou, kolovna a úschovna lyží. Nemovitost bude vybavena 2 výtahy a je přizpůsobená pro handicapované lidi.

Apartmánový dům je v této chvíli ve fázi výstavby. Předpokládaný termín dokončení je konec roku 2024. Jsou zde kouzelné výhledy na panorama Beskyd, poblíž se nacházejí pěší turistické stezky a velmi žádané lyžařské svahy v nedalekém Szczyrku (5 km). Nedaleko objektu se nachází i mateřská školka, základní škola, četné obchody a restaurace.

Jedná se o novostavbu, osobní vlastnictví se zápisem do pozemkových knih (v Polsku je to obdoba naších katastrálních úřadů).

Komorní lokalita tohoto projektu zajišťuje soukromí a odpočinek, zároveň je objekt velmi dobře propojený s okolními obcemi. Komfortní apartmány v zeleném podhůří polských Beskyd jsou vynikající nabídkou pro klienty, kteří chtějí bydlet v přírodě, s možností turistického a sportovního vyžití, zároveň jsou i zajímavou výzvou pro investory, kteří hledají investiční byty v zajímavé lokalitě, s možností jistého zisku.

Adresa: Szczyrkowska 114, Bystra, Wilkowice
wojewódstwo Śląskie, powiat Bielski

Media: elektřina, centrální plynové vytápění, vodovod

Typ nemovitosti:
Projekt
Číslo nemovitosti:
2023-11-22
Operace:
Prodej
Adresa:
Bystra
Podlaží:
3. podlaží z 3 podlaží celkem
Umístění objektu:
Okraj obce
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
54° 16' 46.821"N, 18° 44' 8.149"E