Prodej družstevního bytu v Českém Těšíně ulice Slezská

2.500.000 ,-
Celkem 14 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
realitní makléř: Stanislava Hauerová
Phdr. Stanislava Hauerová
telefon: +420725996354
hauerova@reallia.cz

Prodej družstevního bytu v Českém Těšíně ulice Slezská

2.500.000 ,-
Popis nemovitosti:

Pokud hledáte panelový byt po rekonstrukci, kde již nic nemusíte řešit, jen se nastěhujete, tak to vám můžeme nabídnout útulný a slunný družstevní byt 4+1 s lodžií a s komorou v klidné lokalitě na ulici Slezská v Českém Těšíně. Byt se nachází v panelovém domě s výtahem na 3. patře. Užitková plocha bytové jednotky činí 78 m².
Dispozice: z chodby vstupujeme do koupelny s WC, do obývacího pokoje, z kterého pokračujete do kuchyně nebo do ložnice. Když se vrátíme zpět na chodbu tak můžeme vstoupit do dalších dvou pokojů a do komory.
Bytová jednotka prošla zdařilou rekonstrukci v roce 2015. Kuchyně je vybavená kuchyňskou linkou včetně spotřebičů – myčka, indukce, digestoř, elektrická trouba a mikrovlnka. Koupelna s WC umožňuje umístění pračky i sušičky. V bytě byly vyměněny interiérové dveře, rozvody elektřiny, vody atd. Na lodžii je vstup z obývacího pokoje. V bytě jsou osazena plastová okna se žaluziemi v jednom pokoji jsou rolety. Jednotka má dostatek úložného prostoru: vestavné skříně v ložnici, komoru a v předsíni je umístěná velká hluboká skříň, čímž ušetříte hodně prostoru v pokojích. Na podlahách plovoucí podlahy nebo dlažba. Vytápění ústřední dálkové. K bytu patří i sklep.
Bytová jednotka se nachází v domě po kompletní revitalizaci (plastová okna, zateplení, fasáda, střecha, vchody) v žádané a klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností v docházkové vzdálenosti. Parkování před domem.
Byt je díky svému umístění a dispozicím ideální pro pohodlné a klidné bydlení s rychlým přístupem do centra města. Váš nový domov čeká právě na Vás. K nastěhování od září letošního roku. Pro více informací nebo pro domluvení prohlídky kontaktujte realitního makléře.
Poplatek družstvu za převod bytové jednotky ve výši 14.420 Kč bude hrazen stejným dílem oběma účastníky.

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
2024-04-23
Typ bytu:
4+1
Operace:
Prodej
Vlastnictví:
Družstevní
Adresa:
Český Těšín
Slezská 1851/40
K nastěhování od:
1.9.2024
Plocha podlahová:
78 m2
Plocha lodžie:
5 m2
Plocha sklepa:
2 m2
Podlaží:
4. podlaží z 7 podlaží celkem
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Panelová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 45' 3.010"N, 18° 36' 41.861"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka: