Prodej komerčního areálu, ulice Kpt. Jaroše, Český Těšín.

cena v RK
Celkem 15 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
realitní makléř: Stanislava Hauerová
Phdr. Stanislava Hauerová
telefon: +420725996354
hauerova@reallia.cz

Prodej komerčního areálu, ulice Kpt. Jaroše, Český Těšín.

cena v RK
Popis nemovitosti:

Nabízíme k prodeji komerční areál, který je zkolaudován jako servis pro motocykly a prodejna příslušenství.

Z technického hlediska se nemovitost skládá z dvou objektů:
Objekt 01: je dvoupodlažní, nepodsklepený, s pultovou střechou. Obvodové vnitřní nosné konstrukce a příčky jsou zděné z klasického stavebního materiálu. Nosnou konstrukci střechy tvoří dřevěná pultová střecha s hliníkovou střešní krytinou. Okna jsou plastová, vstupní dveře a vrata kovová. 2.NP. je vertikálně zpřístupněno železobetonovým schodištěm.
V 1.NP je situována servisní dílna jednostopých motorových vozidel, sklady pneumatik, kompresorovna, dílna údržby, sociální zázemí, schodiště, garáž pro dvě stání motorových vozidel skupiny 1.
Ve 2.NP. je situována kancelář, denní místnost, sklad náhradních dílů, šatna a soc. zázemí.

Objekt 02 je jednopodlažní, zcela podsklepený, s pultovou střechou. Obvodové vnitřní nosné konstrukce jsou z příhradového cihlového zdiva tloušťky 1metr, příčky jsou zděné z klasického stavebního materiálu. Stropní konstrukce nad 1.PP. je železobetonová a nad 1.NP. je částečně železobetonová se sádrokartonovými podhledy a částečně dřevěná trámová se záklopem a podhledem s omítkou na rákosu. Nosnou konstrukci střechy tvoří dřevěná pultová střecha s plechovou střešní krytinou. Okna jsou plastová, vstupní dveře a vrata jsou kovová.
V 1.PP jsou situovány sklady náhradních dílů a chodby.
V 1.NP je situován sklad pneumatik, prodejna jednostopých vozidel, doplňků a příslušenství, příruční sklady náhradních dílů, šatny a soc. zázemí.
V 2.NP je situován zařízený byt 1+1 se sociálním zázemím a samostatným vchodem.
Vytápění obou objektů je stávající teplovodní, se dvěma samostatnými závěsnými teplovodními kotly na zemní plyn, s výkonem do 30 kW každý. Každý z kotlů má samostatnou plynovou přípojku s měřidlem.

V letech 2000–2007 proběhla celková rekonstrukce vodovodního řádu, plynu, topení a elektrických rozvodů v celé budově (elektrické rozvody jsou v mědi). Dále probíhaly výměny oken, dveří, podlah a dlažby, venkovních a vnitřních omítek, zárubni a vrat. Ve skladových prostorech byly zhotoveny betonové zátěžové podlahy (15 tun). Ve sklepních prostorech byly zhotoveny nové omítky, železobetonové podlahy a hydroizolace Delta 501.

Elektrický jistič je 3×25A, hlavní přívod z rozvodny ČEZu (nachází se na vedlejším pozemku) před elektroměr je proveden na odběr 160A – 1 fáze.

Objekt je napojený na alarm – 4 zóny. Rozvody internetu jsou drátové, po celé budově.

Plocha pozemku celkem je 1506 m2, zastavěná plocha má výměru cca 680 m2. Celý areál je oplocený, k vjezdu slouží 2 zatahovací brány a 1 otevírací brána. Zásobování skladů je řešeno pomocí nákladové rampy, popř. přímým vjezdem do jednoho skladu.

Na nemovitostí neváznou žádná omezení vlastnického práva. Areál má vynikající dopravní dostupnost, sjezd na dálnici D48 (mezi Polskem a Frýdkem-Místkem, směrem na Brno a Prahu), je vzdálen cca 1 km. 

Typ nemovitosti:
Komerce
Číslo nemovitosti:
2023-10-16
Typ komerce:
Obchodní prostor
Operace:
Prodej
Adresa:
Český Těšín
Kpt. Jaroše
Plocha pozemku:
1506 m2
Plocha zastavěná:
680 m2
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 44' 29.371"N, 18° 36' 44.447"E