Prodej rodinného domu v Bukovci

4.600.000 ,-
Celkem 20 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
realitní makléř: Stanislava Hauerová
Phdr. Stanislava Hauerová
telefon: +420725996354
hauerova@reallia.cz

Prodej rodinného domu v Bukovci

4.600.000 ,-
Popis nemovitosti:

Pamatujete skvělý herecký výkon Josefa Kemra ve filmu Na samotě u lesa. V zastoupení majitele představujeme vám dům taky na SAMOTĚ, taky U LESA. Nacházíme se v katastrálním území obce Bukovec, pod Gírovou. Kolem kopce, les, klid, žádní sousedé. Prostě idylka.
Bukovec je nejvýchodněji ležící obec v Česku. V době, kdy zbytek naši země dospává poslední minuty noci, v Bukovci vychází slunce a vítá nový den. Společně se sluncem se probouzí i jeho Genius loci.
Hlavní výhodou tohoto místa je klid a soukromí. Dřevěná stavba obklopená lesy. Ať už se vydáte na hřiby nebo jen tak na procházku, stačí udělat jen pár kroků.
Nemovitost prošla rekonstrukcí. Zastavěná plocha činí 100 m² a nabízí dispoziční řešení 4+1 ve dvou podlažích. Užitná plocha 1.NP činí 80 m² a ve 2.NP je to 66 m². V přízemí vstupujeme do prostorného zádveří, z kterého můžeme pokračovat do pokoje, do kuchyně a obývacího pokoje nebo do komory. V podkroví jsou další dva pokoje a koupelna se sprchovým koutem a WC. Při dobrém počasí je příjemné posezení na zápraží. Dům se prodává včetně nábytku, který vidíte na fotografiích. Interiéry jsou v dobrém stavu, k okamžitému nastěhování. Nemovitost má kamenný základ a je z části podsklepená. Stavba je tvořená kombinací dřevěných roubených konstrukcí a zděných zdí.
Celkový stav domů je dobrý a nepotřebuje žádné zásadní investice. Většinu provedl současný majitel v posledních letech – vyměněna elektroinstalace, voda je do domu přivedena z vrtu na sousedním pozemku, ošetřeno břemenem. Ohřev vody je řešen elektrickým bojlerem. Ve dvou dolních pokojích se zatápí v kamnech s rozvodem teplého vzduchu po domě. Kanalizace je svedena do žumpy přímo na pozemku.
Pozemek kolem domu cca 3 800 m² je v mírném svahu. V jeho spodní části je stodola. Parkovat lze v horní části u vjezdu.

K nemovitosti zatím není zpracován PENB a tudíž je zařazená do kategorie G.
 

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
2023-01-28
Typ domu:
Rodinný dům
Operace:
Prodej
Rezervace:
Rezervováno
Adresa:
Bukovec
K nastěhování od:
1.2.2023
Plocha pozemku:
3800 m2
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Dobrý
Konstrukce:
Smíšená
Umístění objektu:
Okraj obce
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 33' 4.118"N, 18° 49' 36.585"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka: